Hulp zoeken


Herkent u deze klachten bij uw kind? 

 

Mijn kind
…zit niet lekker in zijn of haar vel
…is bang, angstig en gespannen
…is verdrietig, stil en somber
…is zo onzeker en heeft weinig zelfvertrouwen
…heeft last van woede en driftaanvallen
…heeft buikpijn, slaapproblemen, eetproblemen

 

Als ouder maakt u zich zorgen

 

Verandering in gedrag ziet u als ouder(s) als eerste en ook op school blijft het vaak niet onopgemerkt. Kinderen maken veel mee en raken daardoor soms uit balans. Echtscheiding, verandering van gezinssamenstelling, verhuizing, ziekte en verlies van dierbaren en andere lastige situaties kunnen uw kind uit evenwicht brengen. Dat is niet erg, daar leren ze van! Als uw kind echter in de knoop raakt en er zelf niet meer uit komt, dan heeft het voor kortere of langere tijd extra aandacht nodig.

 

Verandering

 

Coloriet kindertherapie leert uw kind om te gaan met emoties zoals angst, boosheid, frustratie, onzekerheid, agressie of verdriet. Uw kind wordt weerbaar en krijgt veerkracht. Het bouwt opnieuw zelfvertrouwen op en komt weer in contact met zijn of haar eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Coloriet helpt uw kind weer uit de knoop te komen. Bij werkwijze leest u meer hierover.

 

Kennismaken

 

Misschien heeft u de site zelf gevonden of bent u attent gemaakt op Coloriet kindertherapie door de huisarts, de intern begeleider van school, de orthopedagoog…  Kennismaken kan helpen om uw keuze te maken voor deze vorm van kindertherapie. In een gesprek ontmoet u de therapeut en u beleeft de ruimte waar uw kind komt te werken. Zo kunt u in alle vrijheid een keuze maken.

 

 

 

 

 

 

Websiteontwerp: ArtsPret-brothers