KindertherapieAls ouder wilt u het beste voor uw kind. U wilt dat het blij en gelukkig is en dat het onbezorgd door het leven gaat. Toch komen er periodes voor dat uw kind echt niet lekker in zijn of haar vel zit. Vaak komt het kind daar zelf weer overheen. Het komt echter ook voor dat er geen beweging ontstaat en dat het begint te lijken op een vastgelopen situatie. Uw kind wordt steeds ongelukkiger. Dit heeft invloed op de onderlinge relaties en op het hele gezin. U besluit hulp te zoeken.


De uitdaging van Coloriet  is het kind weer in contact te brengen met zijn of haar eigen kracht. Op een bijzondere manier en precies passend bij wat uw kind nodig heeft. Als ouder, ouders of verzorgers krijgt u inzicht in het gedrag en tips voor het omgaan met uw kind. 

Kennismaken


Misschien heeft u de site zelf gevonden of bent u attent gemaakt op Coloriet kindertherapie door de huisarts, de intern begeleider van school, de orthopedagoog…  Kennismaken kan helpen om uw keuze te maken voor deze vorm van kindertherapie. In een gesprek ontmoet u de therapeut en u beleeft de ruimte waar uw kind komt te werken. Zo kunt u in alle vrijheid een keuze maken.Websiteontwerp: ArtsPret-brothers